Ασφάλειες Μάλαμα

Wednesday, 11 July 2012 22:59

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Rate this item
(0 votes)

Η ιστορία μας...

Ξεκινήσαμε το 1992 και σύντομα εξελιχτήκαμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία της Ελλάδος . Στην πορεία αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι πελάτες μας που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν με την ίδια εμπιστοσύνη. Γι αυτό τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προσέχοντας να παρέχουμε πάντα σωστές παροχές και συμβουλές για τις ανάγκες τους ώστε να αισθάνονται εξασφαλισμένοι. Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους για να σας παρέχουμε ποικιλία επιλογών και υπηρεσιών που σας εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη οφέλεια.

Ξεκινήσαμε το 1992 φέρνοντας μια μεγάλη εταιρεία ζωής στην Καλαμάτα και στη συνέχεια μεγαλώσαμε φροντίζοντας να εξασφαλίσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας γύρω από την ΖΩΗ την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ την ΥΓΕΙΑ το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ εξασφάλιση καθώς και πληρέστερα πακέτα ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ όλων των κλάδων.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και αξιοποιούμε τα προϊόντα τους σύμφωνα με τις ανάγκες και το συμφέρων των πελατών μας. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα βραβευόμαστε για την ποιότητα και την αύξηση στο χαρτοφυλάκιο μας. Έχουμε εξελιχτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και αγωνιζόμαστε παρακολουθώντας τις εξελίξεις.
Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του προσφέροντας του το ιδανικότερο πακέτο για την περίπτωση του.

Last modified on Friday, 13 July 2012 07:30
Super User

Rachel is based near Berlin and is the Web Editor for Corporate 2. She is the founder of Corporate 2 and enjoys all things internet.

Website: www.gavick.com

Η διεύθυνση του κεντρικού γραφείου μας είναι στην Φαρών 14, Καλαμάτα, Μεσσηνία. Τηλέφωνο 27210 63780-9
Το υποκατάστημά μας βρίσκεται στην διεύθυνση Αριστομένους 51, Καλαμάτα, Μεσσηνία. Τηλέφωνο 27210 62592-3

Hosting by icehosting.com and developing by aidpc.net 2014. All rights reserved.

Log in to your account or